Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I16v61o 68C87i77l51i59c86h

30. 6. 2014 18:54

Velice lituji, že jsme se doma kdysi zbavili toho starého kotle na tuhá paliva. Ale petrolejku už doma zase mám ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkně a srozumitelně napsáno, nenechte se znechutit od pisálků vyžadujících na všechno čísla a přesné podklady. Pokud prostě potřebujeme topit, vyrábět elektřinu a ohřívat vodu a máme pod zemí surovinu, kterou to jde tak selský rozum říká, že ji využijeme. Kraviny, které k nám zavedl Bursík se v reálu opravdu osvědčily a že by byly přínosem může napsat pouze úplný de.il. Švýcarské soudy řešily pouze to jaké peníze a z jakýh zdrojů se u nic válely na účtech. Nic jiného ani řešit nechtěly, ideálně je schramstnout tak jako to kdysi udělalo švýcarsko (píšu záměrně malé š - jsou to šmejdi) i se zlatem a hotovostí lidí, kteří během II.sv.války zahynuli.

0 0
možnosti
Foto

Kolegyně Rambousková 8-o, respektuji že jste měla odvahu vstoupit do diskuse o energetice a jejich problémech. Tj. zdroje,lidi, zákony, infrastruktura, bezpečnost před těžbou a po ni, dobývání ložisek - ekonomizace, odpady, doprava, modernizace, lobby...chemizace prostředí - uran, ropa, uhlí, zemní plyn, břidlice...výroba, výrobky např. el. elektrické či plynové vařiče, auta, přímotopy, dálkové teplo...bydlení, práce...jako většina bloggerů žádná  známka jednotek a jejich výstupů, tj. náročnost, dostupnost, objem zdroje a množství, zamoření atp. A co zákony Evropské unie, které jsou zde v ČR z 80 % začleněny. Víte kolik stojí výroba 1wattu z růz. látek? Opravdu víte co by se zde stalo, po přejití výroby z atomové energie na černé či hnědé uhlí?! Nevšimla jste mimo jiné že problém z MUS ( hnědé uhlí - těžba ) řeší švýcarské soudy - roky, protože SKUPINKA čecháčků na tom vydělávala miliardy korun a české soudy to neumí, vyšetřit, dokázat, usvědčit, potrestat?! Nevím co umíte a čemu rozumíte, ale přeji vám dALŠÍ psaní a moudra...[>-]EU

0 2
možnosti

Ještě jednou si článek přečtěte, abyste se nedobýval do otevřených dveří. Nikde se tam nehoruje za zrušení jaderek, naopak projevuje lítost, že asi nebudou. Uhlí se jednou stejně vytěží, až zase stoupne jeho cena a nastavit pravidla těžby a rekultivace, co je na tom špatného? Ten článek dává větší smysl než váš příspěvek.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS