Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jste si to vyzkousela vytrhnout tak nejak vsechno ze souvislosti a dokonce jste pokrytecky zkonstatovala, ze my vlastne ty zeme nepotrebujeme ... jasne, ze nepotrebujeme .. my si je ale nechceme nijak osvojit nebo ano?? ... Miliony muslimu a vyznavacu islamu ziji jiz po staleti vsude po svete .... co tedy navrhujete? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za komentář. Problém je v tom, že islám má ve svém programu cílené podrobování ostatních zemí, můžete to nazývat osvojováním. Proč u nich tedy utrácet naše vydělané peníze a tím jejich skrytou rozpínavost podporovat? Proč podnikat se zeměmi, které skrytě financují podvratnou činnost proti nám? Pokud by byl islám motorem lidstva dávno bychom to věděli. Opak je bohužel pravdou.

0 0
možnosti
JR

J87a83r25a 56R57a22n29k

27. 6. 2015 2:56

Ciste more plne ryb - v Thajsku....ehm, prectete si, co se deje u thajskych a malajskych brehu - tisice uprchliku, ktere lovi zachranari, nakrmi, osetri a poslou zpet do Myanmaru, Bangladeze a Ciny. To jsou imo jine ti, kteri to zkousi do Australie.

2 0
možnosti
PS

R^ Karma! Máte zcela pravdu.Jenom je problém u Pakistánu, který má jaderné zbraně, u Iránu, který je skoro má ale pokud se civilizovaný svět islámu nepostaví a nepojmenuje to zlo pravým jménem ,pokud si pořád budeme hrát ,že se jedná o náboženství i když je to jasná nenávistná ideologie , bude nakonec jedno ,kdo má jaké zbraně. Oni jsou schopní  čehokolivv a dánská agent, dříve džihádista, který byl na Interwieu ČT24 , to řekl jasně. Pro ně je nejvyšší pocta džihád- zabíjet nevěřící a šířit islám.

5 0
možnosti
MO

Souhlas s článkem. Jen dodám že islamisté střílí lidi ruskými kalašnikovy a rakouskými Glocky. Vše si dokumentují na americké ipady a jezdí v japonských Toyotách. Nic neumí vyrobit kdyby neměli ropu tak jsou nuly.

14 1
možnosti

Proto je naší povinností, aby se konečně opustila ta mizerná ropa akonečně se energie začala efektivně vyrábět z fůznícvh reaktorů atd. Když by se tolik peněz, co se dává na migranty, dávalo na tuto věc, myslím, že by už bylo po energetické krizi a z toho vyplývající zásvislosti an muslimských vyděračích.

5 0
možnosti

Islám a islámská společnost jsou po 1400 let jen vředem a břemenem na tváři lidstva. Tak to prostě je.

9 0
možnosti
JL

J36a50k91u92b 37L60é86d37l

26. 6. 2015 21:58

A diskuzi zásadně nepřipouštíme, že?

0 5
možnosti
JP

J16a31n 65P69a52l20l65a49s

26. 6. 2015 21:36

Dobrý večer, souhlas a karma.

Dovolím si malou technickou: Stát se jmenuje Tunisko, hlavní město Tunis.

2 0
možnosti
MP

Naprostý souhlas. Není nad zdravý selský rozumR^:-)

3 0
možnosti
JO

Proč jsou všechny státy, kde je hlavním náboženstvím Islám buď zcela rozvrácené, naprosto chudé nebo je v nich naprostá diktatura? Jediná možná odpověď je, že za to může to násilnické, netolerantní a zpátečnické náboženství.

17 0
možnosti
JL

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS