Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Temné pravicové síly si hledaly jak shodit Babišovce z trůnu (a nejen v Praze) cestičky systematicky a urputně tak dlouho, až se jim to podařilo. A má to být první vážné varování, že LÍP tady ještě dlouho NEBUDE. ;-O

1 0
možnosti

Hlásím se jako temná síla (ač ne úplně pravicová). Jsem zvyklý. Dříve jsem byl považován téměř za agenta temných sil imperialistických.

0 0
možnosti

P38e34t19r 32B71u62r93i90a52n

9. 10. 2018 21:36

Dobrý, karma.

3 0
možnosti

Myslím, že neklepete hřebíček na hlavičku. V Praze je největší koncentrace intelektuálů. Ne zbytečně se jim hradní Pán zamindrákovaně vysmívá! Je zde koncentrace lidí, kteří si uvědomují, že nedemokraticky řízené strany či hnutí jsou rizikem pro naši svobodu a demokracii, a že hnutí ANO nabízí nahradit všechny strany od prava do leva. To už tu bylo! Za komunistů samozřejmě! A Praha si to uvědomuje jako první v republice! V nejbližší době zveřejním na toto téma článeček.

:-)

8 0
možnosti

Tak souhlas u Krnáčové. Totálně nesympatická, nulové charizma, neumí mluvit a nejen proto, že je Slovena. Lítačka, za mého mládí - síťovka, a odhození chobotnice Opencard je snad jediné plus. To že se v Praze udělalo či rozdělalo velmi málo resp.nic, je sice též její vina ale všechno zavinit nemohla. Asi původně zamýšlený Kasl (Krnáčová byla až 3. v řadě) by byl nesrovnatelně lepší a ANO by mělo nyní daleko lepší výsledek.

4 0
možnosti

Petr Prahu nenakopl, ale Praha nakopla Petra :-)

3 0
možnosti

"Nejkapitalističtější":) Praha vykopla největšího kapitalistu:)

3 0
možnosti
Foto

Praha už od dob husitů byla vždy protipólem Zemí koruny české.

2 1
možnosti
Foto

mě lítačka zněla jako jedno slovenské slovo - hnačka...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS